11 Δεκ 2013

TEE-KENAK και easykenak

Όπως έχουμε ήδη πει, το easykenak υπολογίζει Ενεργειακή Απόδοση χρησιμοποιώντας την υπολογιστική μηχανή ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ.
Το ίδιο κάνουν και τα περισσότερα λογισμικά, για το λόγο αυτό ζητάνε να έχετε το ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. Με το easykenak δεν απαιτείται κάτι τέτοιο και ο λόγος είναι ο εξής:

Όταν πατήσετε "Υπολογισμό ενεργειακής απόδοσης" το ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ δεν εκτελείται στον υπολογιστή σας αλλά σε δικό μας server. Εύκολα θα σκεφτεί κάποιος ότι με τον τρόπο αυτό, κάποιος χρήστης θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το easykenak χωρίς να έχει αγοράσει το ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ, αλλά δεν είναι έτσι.

Το easykenak έχει υπογράψει σύμβαση με το ΤΕΕ, το οποίο είναι και ο νόμιμος κάτοχος του ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ, βάσει της οποίας, κάθε χρήστης της υπηρεσίας μας θα πρέπει να έχει αγοράσει ήδη το ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ. Με τον τρόπο αυτό το ΤΕΕ, διασφαλίζει ότι οι χρήστεςτου easykenak έχουν ήδη αγορασμένο το ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ.

Για το λόγο αυτό κάθε χρήστης του easykenak, στη καρτέλα "Προφίλ χρήστη" δηλώνει τα στοιχεία του (Ονοματεπώνυμο, Ειδικότητα, ΑΦΜ ή ΑΜ ΤΕΕ) τα οποία στη συνέχεια θα διαβιβαστούν στο ΤΕΕ, για να επιβεβαιωθεί οτι πράγματι χει αγοραστεί το ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ.

Για αυτό σας παρακαλούμε αν δεν το έχετε κάνει ήδη να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Η διαδικασία είναι πολύ απλή:
κάνετε login
στο μενού πάνω δεξιά πατάτε "επεξεργασία προφίλ"
συμπληρώνετε τα στοιχεία αγοράς ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ
αν έχετε ήδη συμπληρώσει στοιχεία τιμολογίου, και εφόσον είναι ίδια με τα στοιχεία αγοράς ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ, μπορείτε με το πάτημα του κουμπιού "αντιγραφή", να αντιγράψετε τα στοιχεία σας

Αναλυτικές οδηγίες για το πως να δηλώσετε τα στοιχεία σας, στο κέντρο υποστήριξης.
Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο info@easykenak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου